GBK prikbord

Op het GBK prikbord vindt u aankondigingen en vraag & aanbod op het gebied van beeldende kunst in Gelderland.

Bericht aan prikbord toevoegen
Aankondigingen en vraag & aanbod op het specifieke gebied van beeldende kunst in Gelderland plaatsen wij gratis op ons GBK-prikbord. We laten de berichten twee weken staan. Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden advertenties van het prikbord te verwijderen.

PRIKBORDVoeg bericht aan het prikbord toe

Uw bericht
Aankondiging Vraag & aanbod
Vul de volgende letters in: check
Vraag & aanbod 13 juli 2014 - 16:15

Gevraagd kunstvideo's voor compilatie

KunstStructuur is benieuwd hoe jouw kunstcreaties tot stand komen!

Momenteel zijn we bezig met een compilatie video voor op Youtube
van diverse kunstuitingen. We zijn op zoek naar kunstenaars
met video materiaal waarvan we een fragment mogen gebruiken.

Doe mee: Stuur je video op naar info@jeroensteen.nl

De beste inzenders ontvangen een concept
van de gemaakte compilatie, ter goedkeuring.

Groet,
Jeroen van der Steen
KunstStructuur team
www.kunststructuur.
Aankondiging 12 juli 2014 - 08:18

'queering art' bij MAAS-kort, 26 en 27 juli 13-17 uur. Graafseweg 183a Nijmegen

Queer art mag dan internationaal al een tijdje erg in zwang zijn. In Nederland was queer art een ondergeschoven kindje. In galeries en op kunstacademies werd er nauwelijks aandacht aan besteed.

Hans Abbing, Cathelijne Berghouwer, Jorina Kilsdonk, Christianson, Anke van den Brink, Paul Buijs, Gemma de Schepper, Peter Colstee, Ditte Wessels, Jiro Ghianni, Merel de Haan, Tonni van Sommeren, Meike Martijn, Harmjan Roeles, Marian Bakker, Jac. Splinter, Hay Wijnhoven, Geoffrey van Dijk, Koes Staassen
Aankondiging 7 juli 2014 - 11:52

Kunstenaar gezocht voor Poëziepad Immerloopark Arnhem

Ben je kunstenaar, woon je in Arnhem en heb je feeling met poëzie? De initiatiefnemers van het Poëziepad in het Immerloopark zijn op zoek naar een Arnhemse kunstenaar die een aansprekende presentatie voor de gedichten in het park ontwerpt. Het Poëziepad Immerloopark is een initiatief van buurtbewoners en wordt ondersteund door Kunstbedrijf Arnhem. Op 21 maart 2015 vindt de officiële opening plaats. Op twaalf plaatsen in het park is dan poëzie te lezen, gemaakt door Arnhemse dichters.
Vraag & aanbod 1 juli 2014 - 14:55

Oproep voor scholen project

Oproep
Ben jij beeldend kunstenaar of ontwerper, en beschik je over een educatieve achtergrond? Meld je dan nu aan voor Nieuwe Generatie Denkkracht! Een nieuw project, waarin kunstenaars en of ontwerpers samenwerken met scholieren uit het middelbaar onderwijs aan een opdracht vanuit het bedrijfsleven.
Aankondiging 13 juni 2014 - 19:05

Tentoonstelling Ward Blokland in Kipvis

Het werk van de vorig jaar aan ArteZ (Arnhem) afgestudeerde beeldend kunstenaar Ward Blokland is een maand lang te zien in de kunstenaarswerkplaats Kipvis te Vlissingen. Een werkperiode van vier weken wordt op zondag 22 juni afgesloten met de opening van de tentoonstelling door Karin Nije ( WTS Architecten, Vlissingen).

Opening zondag 22 juni | 13:00 | Dreesstraat 2| Vlissingen | Inclusief lunch
Te bezichtigen: 22 JUNI T/M 2 AUGUSTUS | Open alleen op zondag 14:00 tot 17:00 uur.
Aankondiging 11 juni 2014 - 10:29

Workshop boekbinden

Op woensdag 24 september organiseert Plaatsmaken een eendaagse cursus boekbinden. Tijdens een doelgerichte workshop leer je hoe je eigen boeken kunt maken, compleet met omslag en al. Je leert met blanco papier katernen inbinden, en later verlijm je ze, om tot slot een omslag te maken. Als je deze basistechniek onder de knie hebt maak je voortaan je eigen boek.
Datum: 24 september 2014
Tijd: 10.00-17.00 uur
Kosten inclusief materiaal en lunch, exclusief 21% btw: 125 euro.
Aankondiging 26 mei 2014 - 15:36

Op reis over de Grebbeberg

Op 13 september in het weekend van Open Monumentendag met als thema 'Op reis' organiseert de gemeente Rhenen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een kunstmanifestatie. Mede in het kader van het herdenkingsjaar ’75 jaar Slag om de Grebbeberg’ is er een cultureel programma en worden kunstwerken gemaakt langs een historische wandelroute naar het militair ereveld op de Grebbeberg. Wilt u als kunstenaar deelnemen, kijk op de website of neem contact op met Lea Drost, cultuurcoördinator Rhenen.

NIEUWS

ACTUEEL