GBK prikbord

Op het GBK prikbord vindt u aankondigingen en vraag & aanbod op het gebied van beeldende kunst in Gelderland.

Bericht aan prikbord toevoegen
Aankondigingen en vraag & aanbod op het specifieke gebied van beeldende kunst in Gelderland plaatsen wij gratis op ons GBK-prikbord. We laten de berichten twee weken staan. Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden advertenties van het prikbord te verwijderen.

PRIKBORDVoeg bericht aan het prikbord toe

Uw bericht
Aankondiging Vraag & aanbod
Vul de volgende letters in: check
Aankondiging 10 juni 2016 - 22:55

remember to breathe - janina frye doet MAAS-jong! 25/26 juni 13-17 uur

Janina Frye studeerde in 2014 af aan de afdeling fine arts van AKV St.Joost in Den Bosch. In het kader van MAAS-jong! krijgt zij de gelegenheid in de periode van 14 t/m 26 juni een nieuw project binnen de muren van MAAS vorm te geven.

'A collaboration between artist Janina Frye, A'dam, writer Jan Möltgen, Cologne and graphic designer Gezim Muharemi, A'dam. They are dealing with the subject of appearance and how nowadays the aesthetics of enactment is playing a big role in our daily life.'

Aankondiging 3 november 2015 - 12:44

Werkruimtes te huur voor geven van cursussen of als eigen werkplaats

Midden in het centrum van Nijmegen zijn goed gefaciliteerde werkruimtes/ cursusruimtes te huur voor keramiek/ beeldhouwen/ schilderen en tekenen. Er zijn werktafels /tekentafels /schilderezels / oven etc. aanwezig. Er wordt met time locks gewerkt.
De Lindenberg - Ridderstraat 23, Nijmegen

NIEUWS

ACTUEEL