GBK prikbord

Op het GBK prikbord vindt u aankondigingen en vraag & aanbod op het gebied van beeldende kunst in Gelderland.

Bericht aan prikbord toevoegen
Aankondigingen en vraag & aanbod op het specifieke gebied van beeldende kunst in Gelderland plaatsen wij gratis op ons GBK-prikbord. We laten de berichten twee weken staan. Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden advertenties van het prikbord te verwijderen.

PRIKBORDVoeg bericht aan het prikbord toe

Uw bericht
Aankondiging Vraag & aanbod
Vul de volgende letters in: check
Aankondiging 22 februari 2017 - 11:58

Kunstroute Valburg op 17 en 18 juni 2017

Op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017 wordt voor de 9e maal een Kunstroute in Valburg gehouden. 18 kunstenaars stellen hun tuin en/of atelier open en tonen schilderijen, grafiek, foto’s, keramiek en beeldhouwwerk. Nieuw deze keer is dat er ook een aantal tuinen voor bezichtiging worden opengesteld.
In de ateliers kunt u tussen 11.00 uur en 17.00 uur nader kennismaken met de kunstenaars en hun werk. Alle getoonde kunstwerken zijn zeer divers van vorm, kleur en formaat, uiteenlopend van sobe
Aankondiging 11 februari 2017 - 08:21

Still - Ronald de Ceuster & lieke Göbbels doen MAAS-kort


Ronald de Ceuster een aantal korte videoperformances gemaakt waarvoor Diederik de Ceuster de muziek heeft gecomponeerd. Net zoals in zijn overige beeldende werk, hoofdzakelijk ruimtelijke tekeningen van purfoam.


Lieke Göbbels schrijft teksten, kort en vluchtig, vanuit het perspectief van een 1 - jarige. Deze teksten worden nu voor het eerst buiten facebook getoond.

Zij maken in MAAS ieder een nieuw beeld. Kwetsbaarheid, verliezen en verlangen verbindt hun werk.

25/26 jan. za/zo 13-17

NIEUWS

ACTUEEL