GBK prikbord

Op het GBK prikbord vindt u aankondigingen en vraag & aanbod op het gebied van beeldende kunst in Gelderland.

Bericht aan prikbord toevoegen
Aankondigingen en vraag & aanbod op het specifieke gebied van beeldende kunst in Gelderland plaatsen wij gratis op ons GBK-prikbord. We laten de berichten twee weken staan. Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden advertenties van het prikbord te verwijderen.

PRIKBORDVoeg bericht aan het prikbord toe

Uw bericht
Aankondiging Vraag & aanbod
Vul de volgende letters in: check
Vraag & aanbod 18 maart 2015 - 16:25

Aanmelding kunstenaars voor de expositie ART HOLLAND COLLECTION

Op 2 mei 2015 16:00 openen wij in de galerie de Culturele Huiskamer de nieuwe expositie, ART HOLLAND COLLECTION. Deze gratis toegankelijke tentoonstelling laat de schoonheid van Holland zien door de ogen van tientallen Nederlandse kunstenaars.

Thema is Hollands, denk aan: tulpen, kaas(markt), molens, koeien en landschappen.

Als kunstenaar een kunstwerk aanmelden? Of vragen? Stuur een email naar: fayelenette@gmail.com en ontvang een inschrijfformulier.
Aankondiging 15 maart 2015 - 19:38

'mooi weer spelen' - Rosalie van Oorschot & Femke van de Weg doen MAAS-jong! 28/29 maart 2015. 13-17 uur. Graafseweg 183A Nijmegen

Toen Rosalie van Oorschot (4e jaars Artez) het afstudeerwerk van Femke van de Weg (eindexamen Artez 2014) zag, voelde zij een grote verbondenheid. Hoe is dat nu mogelijk waar het losse en vrijgevochten werk van de een zo anders oogt dan het meer formele en strikte werk van de ander? Samen gaan zij de komende tijd 'mooi weer spelen' in MAAS. Zij zullen hun liefde voor palmbomen, zwembaden en het goede leven delen in een ongekunstelde samenwerking. Tot welke vormen dit zal leiden is nog ongewis...

NIEUWS

ACTUEEL