GBK prikbord

Op het GBK prikbord vindt u aankondigingen en vraag & aanbod op het gebied van beeldende kunst in Gelderland.

Bericht aan prikbord toevoegen
Aankondigingen en vraag & aanbod op het specifieke gebied van beeldende kunst in Gelderland plaatsen wij gratis op ons GBK-prikbord. We laten de berichten twee weken staan. Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden advertenties van het prikbord te verwijderen.

PRIKBORDVoeg bericht aan het prikbord toe

Uw bericht
Aankondiging Vraag & aanbod
Vul de volgende letters in: check
Aankondiging 9 september 2014 - 12:30

'In tegen deel' , Theemuts toont vergankelijkheid

Expositie en boekpresentatie van beeldboek ‘in tegen deel’
Marlieke Overmeer, 27 en 28 september

Tijdens de expositie in MAAS-kort is de ontmanteling van de theemuts in verschillende verschijningsvormen te zien. In videobeelden, een verdwaald schilderij en in het beeldboek, In tegen deel. Ook een aantal theemutsen die na hun transformatie een nieuw verhaal vertellen.

Vraag & aanbod 9 augustus 2014 - 12:48

Gezocht: Kunstenaars voor Place du Tertre bij Nederlandse Wijnfeesten op 27 en 28 september

Wie wil er live komen werken op het Place du Tertre bij de Nederlandse Wijnfeesten op te Groesbeek? Standplaats tegen kostprijs, bij inschrijving voor 15 augustus vroegboekkorting. Ik ben nog op zoek naar enkele (portret) kunstenaars 2D en kunstenaars 3D, die live aan het werk zijn. Op de tafel kun je een portfolio en/of visitekaartjes presenteren, en 1 of 2 werken zetten. De Nederlandse Wijnfeesten trekken elk jaar zo'n 10.000 tot 15.000 bezoekers.
Info: Stuur een mail m.v.v. website.
Aankondiging 11 juni 2014 - 10:29

Workshop boekbinden

Op woensdag 24 september organiseert Plaatsmaken een eendaagse cursus boekbinden. Tijdens een doelgerichte workshop leer je hoe je eigen boeken kunt maken, compleet met omslag en al. Je leert met blanco papier katernen inbinden, en later verlijm je ze, om tot slot een omslag te maken. Als je deze basistechniek onder de knie hebt maak je voortaan je eigen boek.
Datum: 24 september 2014
Tijd: 10.00-17.00 uur
Kosten inclusief materiaal en lunch, exclusief 21% btw: 125 euro.
Aankondiging 26 mei 2014 - 15:36

Op reis over de Grebbeberg

Op 13 september in het weekend van Open Monumentendag met als thema 'Op reis' organiseert de gemeente Rhenen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een kunstmanifestatie. Mede in het kader van het herdenkingsjaar ’75 jaar Slag om de Grebbeberg’ is er een cultureel programma en worden kunstwerken gemaakt langs een historische wandelroute naar het militair ereveld op de Grebbeberg. Wilt u als kunstenaar deelnemen, kijk op de website of neem contact op met Lea Drost, cultuurcoördinator Rhenen.

NIEUWS

ACTUEEL