GBK prikbord

Op het GBK prikbord vindt u aankondigingen en vraag & aanbod op het gebied van beeldende kunst in Gelderland.

Bericht aan prikbord toevoegen
Aankondigingen en vraag & aanbod op het specifieke gebied van beeldende kunst in Gelderland plaatsen wij gratis op ons GBK-prikbord. We laten de berichten twee weken staan. Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden advertenties van het prikbord te verwijderen.

PRIKBORDVoeg bericht aan het prikbord toe

Uw bericht
Aankondiging Vraag & aanbod
Vul de volgende letters in: check
Aankondiging 6 mei 2017 - 18:10

Huntenkunst 2017

op 19, 20, 21 mei vindt voor de 25ste keer Huntenkunst in de SSP Hal in Ulft plaats. 220 kunstenaars ui 30 landen presenteren in een eigen unit hedendaagse beeldende kunst. De deelnemerslijst en de openingstijden zijn te vinden op de website.
Aankondiging 26 maart 2017 - 20:57

Arnhemse Harten

De wijk in met Arnhemse Harten

Arnhem. Eén stad. 24 Wijken. En de Arnhemmers bij de 25 exacte harten van die wijken en van de stad. Zie daar het uitgangspunt van Arnhemse Harten, een op en top Arnhems boek van, voor en door bewoners. Wie wonen daar? Wie werken daar? Wat gebeurt daar? Een anders-dan-anders stadsportret. Een gids met in woord en beeld buurtbewoners. Auteurs: Suzanne Valkenburg (fotografie) en Jelle Leenes (tekst&concept). Vanaf nu te koop in de Arnhemse boekhandels en omstreken.
Aankondiging 17 maart 2017 - 09:41

'nieuw leven' - Jelle Slof doet MAAS-jong!

In 2002 maakte beeldend kunstenaar Bart Drosteen serie acrylschilderijen onder de noemer 'just figure it out'.

Nu geeft hij deze serie uit handen aan 'conceptueel ambachtsman' Jelle Slof (Artez Fine Arts Arnhem, 2016) en daagt hem uit om deze meer dan twintig doeken nieuw leven in te blazen.

Gedurende de maand maart gaat Jelle Slof binnen de muren van MAAS met de schilderijen van Drost 'doen wat hij wil'.

MAAS
Graafseweg 183a Nijmegen

zaterdag 25 en zondag 26 maart
13-17 uur
Aankondiging 10 maart 2017 - 11:39

Exclusief vertaalbureau kunst en cultuur

Eindelijk heeft de kunst en cultuursector een eigen toegewijd vertaalbureau.

Cultuurvertalingen legt zich exclusief toe op de sector met aan aansprekende vertalingen voor musea, schouwburen, dansgezelschappen, orkesten en kunstenaars.

Ook is er 20% ledenkorting als u aangesloten bent bij een beroeps- of belangenvereniging.

Kijk op de website: www.cultuurvertalingen.nl

Aankondiging 22 februari 2017 - 11:58

Kunstroute Valburg op 17 en 18 juni 2017

Op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017 wordt voor de 9e maal een Kunstroute in Valburg gehouden. 18 kunstenaars stellen hun tuin en/of atelier open en tonen schilderijen, grafiek, foto’s, keramiek en beeldhouwwerk. Nieuw deze keer is dat er ook een aantal tuinen voor bezichtiging worden opengesteld.
In de ateliers kunt u tussen 11.00 uur en 17.00 uur nader kennismaken met de kunstenaars en hun werk. Alle getoonde kunstwerken zijn zeer divers van vorm, kleur en formaat, uiteenlopend van sobe
Aankondiging 11 februari 2017 - 08:21

Still - Ronald de Ceuster & lieke Göbbels doen MAAS-kort


Ronald de Ceuster een aantal korte videoperformances gemaakt waarvoor Diederik de Ceuster de muziek heeft gecomponeerd. Net zoals in zijn overige beeldende werk, hoofdzakelijk ruimtelijke tekeningen van purfoam.


Lieke Göbbels schrijft teksten, kort en vluchtig, vanuit het perspectief van een 1 - jarige. Deze teksten worden nu voor het eerst buiten facebook getoond.

Zij maken in MAAS ieder een nieuw beeld. Kwetsbaarheid, verliezen en verlangen verbindt hun werk.

25/26 jan. za/zo 13-17

NIEUWS

ACTUEEL