beeld


#1 - GBK-project Afdeling Kunst gaat van start!

In juni en begin juli heeft de sollicitatieprocedure voor ‘Afdeling Kunst’ plaatsgevonden. Na een oproep vanuit de GBK om te solliciteren naar de vacatures van zakelijk- en artistiek leider voor dit project – waarbij het de bedoeling is om het atelier en het proces van de kunstenaar succesvol te integreren met het bedrijfsleven – zijn er zeven sollicitaties binnen gekomen.
De sollicitatiecommissie, bestaande uit Casper Verborg (GBK) en Michel Rombouts (The Dogs, externe specialist op het gebied van werving en selectie), heeft op basis van de brieven een selectie gemaakt, en vijf personen uitgenodigd voor een eerste gesprek. Na deze eerste ronde is er met drie kandidaten een tweede gesprek gevoerd wat uiteindelijk tot de voordracht aan het bestuur heeft geleid. Bij het zoeken naar de juiste personen is gekeken naar een relevant netwerk, beschikbaarheid, persoonlijkheid en werkervaring.
Het bestuur heeft het advies van de sollicitatiecommissie opgevolgd waarna Olga Kersten en Hans Walraven respectievelijk werden aangesteld als zakelijk en artistiek leider van het project ‘Afdeling Kunst’. Intussen zijn zij enthousiast van start gestaan en momenteel bezig met de selectieprocedure van de kunstenaars voor de eerste projecten. In het najaar zullen de eerste projecten van start gaan. Uiteraard zal de GBK haar leden t.z.t. over die projecten informeren. Wordt vervolgd!


#2 - Mailbox GBK weer bereikbaar

Zoals sommigen wellicht gemerkt hebben, is de GBK tijdens de zomermaanden praktisch onbereikbaar geweest door problemen met de server en een te volle mailbox. Dit is inmiddels opgelost, en de mail functioneert weer naar behoren. Mocht je tussen 14 juli en 14 september een mail met een vraag, verzoek of mededeling hebben gestuurd, dan heeft deze de GBK niet bereikt. Stel de vraag gerust nogmaals als het relevant is, en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

NIEUWS