Dijkmagazijn Winssen:  Gekleurde Tijd

De Gemeenschap Beeldende Kunstenaars nodigt u uit voor de tentoonstelling Gekleurde Tijd van Sharon Burggraaf, van 2 t/m 30 augustus 2015 in het Dijkmagazijn Winssen.

 beeld

De Gemeenschap Beeldend Kunstenaars (GBK) organiseert een expositiereeks in een laat negentiende-eeuws dijkmagazijn in Winssen. Deze monumentale locatie ligt in een uniek rivierenlandschap langs de Waal.


Gekleurde Tijd
Sharon Burggraaf ontrafelt kleuren in de tijd. Met behulp van zelf gekozen systemen transformeert ze de wereld om haar heen in kleurige vlakken, lijnen en cirkels om zo dagelijkse processen en verschijnselen in de natuur en het landschap inzichtelijk te maken.
In veelkleurige werken van verschillende aard - plat, ruimtelijk of iets daartussen in - refereert ze aan coderingen, grafieken of notaties. Voor de uitwerking gebruikt ze papier, doek, metaal, perspex, hout of draad. Clusters van schilderingen of objecten vormen vaak installaties, die ze zo mogelijk terugplaatst op de geobserveerde plek of zo opstelt in de ruimte dat een meerwaarde ontstaat.


Op 16 augustus bent u van harte welkom bij de ‘Midexpo’ met een drankje.


Dijkmagazijn Winssen
Dijk 27
6644 KB Winssen
dijkmagazijn@gbk.nl

Open elke zondag in augustus van 13:00 - 17:00
Toegang gratis

NIEUWS